Profil tvrtke

Tvrtka je nastala 1990 kao obiteljski posao, a godine 2017 tvrtka doživljava svoj zaokret i fokusira se prema pružanju konzultantskih usluga na području Informacijsko Komunikacijskih Tehnologija (ICT). Podloga za ovakav zaokret 2017 godine je 19 godišnje iskustvo (počevši od 1998), trenutnog vlasnika i jedinog člana uprave, na obavljaju visoko odgovornih dužnosti u realnom sektoru za nekoliko vodećih multinacionalih kompanija, kako u sektoru Komunikacijskih Tehnologija (Nokia Networks) na različitim odgovornim poslovima izgradnje mobilnih telekomunikacijskih mreža, tako i u Informatičkim Tehnologijama (Benetton Group i Olimpias Group) na poslovima voditelja IT odjela.

Godine 2017 tvrtka dobiva i novo ime ICT Consulting Rijeka d.o.o., te glavna misija tvrtke je pružanje najboljih i najprofesionalnijih konzultantskih usluga u sektoru ICT-a. Stečena znanja i iskustva, specifične vještine, međunarodno priznati certifikati, te prije svega najveća profesionalnost i točnost su glavne odlike tvrtke.

ICT Consulting Rijeka pruža i preuzima potpunu brigu za ICT sektor Vaše tvrtke za sve poslovne modele, kroz ove smjernice:

  • vođenje cjelokupnog ICT sustava

  • izrada jasne i poslovno orijentirane ICT strategije

  • kompletna procesna i poslovna analiza kao podloga za ICT rješenje

  • definiranje smjernica razvoja i odabir poslovno najboljih ICT rješenja

  • kompletnu podršku i praćenje pri implementaciji takvih ICT rješenja

  • praćenje i definiranje kontinuiranog sustava poboljšanja ICT sustava

Na ovaj način naši Klijenti koji imaju želje i motiva za razvoj svoga ICT sektora, mogu se slobodno nama javiti.
Sve zajedničke odluke pritom, između Klijenta i ICT Consulting Rijeka, će biti jasne, iskrene, partnerski donesene, te financijski održive.

Tako se Vi i dalje slobodno bavite razvojem Vašeg core-businessa, a mi brinemo o razvoju Vašeg ICT sektora.

Također s našim prijateljskim i partnerskim tvrtkama, možemo pružiti mnoge ICT usluge, a za više o svim našim uslugama molim posjetite podstranice "Partneri".